Inställd lammklippning och ev. fodervärd

En kommentar
Jag har inte hunnit blogga på ca åtta dagar men har ändå regelbunda besökare, vad tusan? 
Sitter för tillfället i klassrummet, resten av klassen förbereder sig för ett nationellt prov, som jag för övrigt redan har gjort, vilket resulterar i att jag har tråkigt. Riktigt tråkigt. Tur att bloggar finns! Jag har för övrigt hittat en fodervärd/ ev köpare till Kerstin! Tur det. Tjejen som är intresserad verkar seriös och bra men har aldrig träffat henne men hon kommer och träffar Kerstin i slutet i början av april. Känns på ett sätt jobbigt men det är antagligen det bästa för henne. Hon står ju bara i en hage, om inte jag lyckas få lite tid över till henne vill säga. 
 
 
I helgen skulle jag och en kompis som heter Maria ha klippt fåren hos mig, men samma dag hon skulle komma så sa killen vi skulle låna fårklippmaskinen av att han inte ville låna ut den. BRA ATT DU KOM PÅ DET I SISSTA STUND?! 
Då tänkte vi åka och köpa en men på Granngården hade dom enbart till häst och hund. Så himmla typiskt!
Har i allafall beställ en ny, det går ju öppenbart att inte lite på vissa människor, samt är det ju bra att ha en egen maskin i vilket fall som helt. Jag och Maria sov iallafall uppe vid fåren och hästarna och skötte dom lördag till söndag, det var roligt iallafall! 
 
Som ni ser så behöver vissa VERKLIGEN klippas, gissa vem som kom och klapp fåren förra året och sedan inte klapp de fem sissta? Jo nämligen samma gubbjävel (ursäkta uttrycket) som inte ville låna ut sin klippmaskin längre. 
 
 
 
Maria och Shiba.
 
 
Nyaste tvillingarna, Ying och Yang.
 
Jag, Maria och Shiba <3
 
 
Detta är det första lammet som föddes <3 
 
 
 
1 Sandra Lundin:

skriven

Så mysigt :)

Svar: Ja :)
Meena