Mördarkor och Scooby-Doo

Kommentera
Sitter i skolan och degar, yay. Slutar om ca 25 minuer så det är en liten tröst. Hade egentligen lektion uppe i stallet men pga urinvägsinfektionen så blev jag kvar på rummet och "pluggade". Städade rummet, spelade och fräshade upphamsterburen. Chubbu kliar sig konstant så vettefan om råttan har kvalster eller något. Bytte sand i deras sandbad, de är nämligen experter på att blanda ihop badkaret med toalätten, äckergnagare in my <3.
 
Ska för tillfället skiva om hovklyftor, som en hovspricka men på våglängd. Finns dock inge mycket fakta alls, vilket känns jättebra, eller inte. 
 Lyckades även nyss klia mig i ögat, när jag för ovanlighetes skull hade eye liner, smooth. Lär se ut som en panda innan dagens slut. Om jag änns lär överleva, ska nämligen hjälpa min kompis Ronja som går på lantbruksskolan Nytorp bredvid min skola att mjölka kor. Har läst att kor döda mer människor än hajar.
 
 
 
 
Well can´t break a promise. Ska passa på att borsta Josefin, min babe också. 
 
 
Kollade för övrigt på Scooby Doo i går med Amanda och Micke innan jag gick och bastade. Vår skola har bastu, be jelly. Det var på svenskt dubb vilket fick mig att garva lite då jag i princip enbart kollar på engelska i vanliga fall.